De kracht van bewustzijn

1001004011754447De kracht van bewustzijnStef Freriks gaat in zijn boek dieper in op het plantenleven vanuit hun energieprocessen waar hij op ingaat om ons te helpen tot zelfbewustwording te komen. Ik leerde Stef kennen in een workshop over een orchideeënkwekerij waar de planten op een bewegelijke hoogte werden geplaatst om optimaal van de energie van de omgeving gebruik te kunnen maken. Daaruit bleek hoe het groeigedrag van planten door energie wordt bepaald.

Alles is verankerd op en in de aarde is geladen met energie. Daarom is het gronden van het grootste belang om tot bewustzijn te komen en verbonden te blijven met de realiteit van het hier en nu Stef gaat in op de kosmische informatie die van boven in ons lichaam binnenkomt en doorstroomt tot de kern van de aarde. Deze informatie is altijd verpakt in energie van uiteenlopende aard en frequentie die samenhang schept van alles met alles. Dit energieproces is meetbaar en verloopt in pieken en dalen volgens een bepaald ritme, vaak ook verstoord door blokkades. Ieder orgaan heeft een eigen frequentie. Stef toont aan hoe dit inzicht de grondslag is geworden van de heilige geometrie en gulden snede, die werd gebruikt bij de bouw van tempels, piramiden en andere heiligdommen.

Stef FreriksTot slot gaat Stef in zijn boek in op het management van deze energiestroom, op het goed gebruik maken van de energiebronnen, op het ontdekken en opheffen van blokkades en op het bewust worden van de energie. Daarvoor geeft hij oefeningen, waarbij ook gebruik maakt van de wichelroede, mind maps en prachtige kleurvormen die sterk de affectiviteit kunnen aanspreken.

Freriks, Stef
De kracht van bewustzijn
ISBN 9789081718813
Download PDF
E-Boek versies van : De kracht van bewustzijn

Gerelateerde berichten

We zien graag uw reactie