Jaap Vermuë

Jaap-VermueJaap Vermuë studeerde onder andere aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. Tijdens zijn studie werkte hij als trainer communicatie en gespreksvoering. Hierna werkte hij bijna tien jaar in verschillende organisaties als intern opleider en organisatieadviseur.

Hij volgde verschillende opleidingen, met als belangrijkste een 3-jarige opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie en een beroepsopleiding tot ECOtherapeut. Deze opleidingen waren zowel een impuls voor zijn eigen persoonlijke ontwikkeling als voor de ontwikkeling in zijn werk.

Rond 1993 heeft hij zijn vaste baan vaarwel gezegd en sinds die tijd werkt hij als zelfstandig opleider, trainer en adviseur.
“Het heeft mijn leven en mijn werk enorm verrijkt om zelf mijn koers te bepalen, om te werken in de onzekerheid zonder vast dienstverband,” aldus Vermuë. “Bovenal geniet ik van de vrijheid en de variatie in mijn werk. Trouw blijven aan mezelf en het lef hebben een nieuw avontuur aan te gaan leidt steeds weer tot nieuwe ontwikkelingen. En dan blijkt ook in een krappe markt altijd het juiste werk op mijn pad te komen.”

Download PDF
E-Boek versies van : Jaap Vermuë

Gerelateerde berichten

We zien graag uw reactie